Foto 413: verzin en win

(Foto Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Een dagje later dan u van ons gewend bent, vooral veroorzaakt door alle feestvreugde rondom het Groot Dictee, verblijden we u deze zondag met onze vaste rubriek ‘verzin en win’. We gaan daarvoor naar het handbalveld in Volendam waar fotograaf Jaap Maars dinsdag aanwezig was om de sportieve prestaties vast te leggen.

Sportliefhebber Jaap vond het wel jammer dat hij daardoor de Champions Leaguewedstrijd Ajax-Napoli aan zich voorbij moest laten gaan maar besefte later dat hem een hoop treurnis bespaard was gebleven. Alhoewel onze handbalkampioenen in Volendam toch ook onderuit gingen. De foto van coach Bert Bouwer die haast niet kan geloven wat hij ziet, is verkozen tot de foto waarop u deze week mag reageren. We zijn benieuwd wat u erbij gaat bedenken. Overigens heeft u kunnen lezen dat de handballers gisteren alweer revanche hebben genomen tegen het Limburgse Lions.

(Foto Arjen Vos)

Felicitaties van deze week gaan naar E. Buskermolen die heden en verleden mooi combineerde met: ‘Toekomstige bewoner Zuiderkerk heeft na 14 jaar wachten geen geduld meer en wil NU de sleutel…’ De bevestigingsmail voor de tegoedbon van Broodje van de Zaak volgt binnenkort.

En daarmee geven we het woord weer terug aan u.

 

13 reacties

  1. Even ontsnapt aan vliegtuiglawaai, blijken er Volendamse zangers op te treden.

  2. Ook in Volendam ben je de pineut als je met een voet in het veld staat.

  3. Verdorie, ben ik ook nog vergeten mijn parkeerkaart te verzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin