Oude columnisten

Han Carpay

Han Carpay is journalist en tekstschrijver. In Aalsmeer blijven plakken. Zette Nieuws over Aalsmeer op, maar stopte ermee. Nieuw avontuur: Aalsmeer Vandaag. Wil Tour de France winnen als finish op Tourmalet ligt. Gek van Franse barokmuziek die niemand kent. Eigenwijze kerel.

Helma Persoon

Helma Persoon noemt zichzelf ‘administ’. Zes jaar geleden is ze afgestudeerd als tegelwijsgeer. De Poel is haar ding, per kano, op de schaats. In haar vrije tijd fractievoorzitter van AB. Voor het milieu scheidt ze álles. Creatief. Wil er graag net even anders tegenaan kijken.

Jason Pijnaker

Jason Pijnaker is jong (20) en liberaal. Student rechten. VVD-fractieassistent. Voelde zich al jong aangetrokken tot het politieke metier. Wil acht jaar vlammen in de Aalsmeerse arena. Klapt niet dicht als hij in het openbaar spreekt.

Robert van Rijn

Robert van Rijn heeft passie voor onderwijs. VVD-fractievoorzitter. Zag al jong iets in politiek. Opstapje: JOVD, de liberale  jongerenorganisatie. Lid landelijke VVD-partijcommissie Onderwijs en Wetenschap. Hoog in vaandel: ieders eigen verantwoordelijkheid. Tennisbobo.