Aftrap Feestweek: Tentdienst 2023

(Foto archief AV)

Door: redactie. Op zondag 3 september vindt de Tentdienst weer plaats in de grote witte feesttent. De Tentdienst is een jaarlijks interkerkelijk evenement in Aalsmeer, van zes verschillende kerken. Traditiegetrouw is de dienst ook de aftrap van de jaarlijkse feestweek. Dit jaar is het alweer de 29e editie. Het belooft een groot feest te worden om weer met elkaar samen te komen en God te ontmoeten.

Om 9:30 openen de deuren van de tent op het Praamplein. Om 10:00 uur zal de dienst van start gaan. Het is een dienst voor jong en oud. Voor de allerkleinsten onder ons (leeftijd 0 tot 4 jaar) is er de mogelijkheid om gedurende de dienst te worden opgevangen bij de kinderopvang in wijkgebouw “Irene” in de Kanaalstraat (links naast de Dorpskerk).

Tijdens de dienst zal Gor Khatchikyan het met ons gaan hebben over het thema ‘Duurzaam Leven’. Wat is duurzaam leven en hoe doen we dat eigenlijk? Dit zijn vragen die Gor zal meenemen in zijn verhaal. Ben je benieuwd wat Gor verder over dit thema gaat vertellen? Kom dan zeker naar de dienst. Naast het thema gaan we ook weer genieten van muziek, begeleid door muzikanten uit verschillende kerken. Natuurlijk is er ook een moment met speciale aandacht voor de kinderen.

Het belooft weer een feest te worden zoals we gewend zijn. We hopen jou en u te ontmoeten op 3 september.

Kijk voor meer informatie op tentdienstaalsmeer.nl of op onze sociale mediakanalen: facebook.com/TentdienstAalsmeer en instagram.com/tentdienstaalsmeer

2 reacties

  1. een suggestie nav het niet kunnen lezen en zien vanwege staande mensen. Is het een idee om bv het linker vak voor mensen die liever blijven zitten en daardoor de dienst goed mee kunnen maken , en rechts de mensen die graag telkens willen gaan staan. Ik heb meerdere mensen gehoord dat ze niet alles kunnen zien vanwege staande mensen en daardoor volgend jaar thuis blijven. Ikzelf heb ook slecht de liederen mee kunnen zingen omdat ik de woorden niet goed zag. Ik zat achteraan en daar waren ook geen zijschermen meer. daar hadden eigenlijk nog twee schermen moeten hangen. een heel vak is teveel maar dan idg een rij of 30 van voren af. verder prachtig dat er zoveel mensen op af komen en ga vooral zo door.
    Mvg Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin