Ophelialaan wordt ‘Downtown’

In de talkshow ‘Door de Mangel’ gisteravond op Radio Aalsmeer maakte Ingrid Kranenburg bekend dat de winkelstraat Ophelialaan op 18 maart 2017 omgetoverd wordt in ‘Downtown’. “Ik spreek eigenlijk voor mijn beurt, want nog niet iedereen is ingelicht, maar het wordt groots,” aldus Kranenburg.
 
Drie dagen voor Wereld Downsyndroomdag, wil de eigenaresse van de kinderkledingwinkel ‘Teddy’s’ samen met Ilse Zethof, moeder van een kind met Downsyndroom, de Ophelialaan ‘helemaal op z’n kop’ zetten.
 
Aan het werk
“We willen mensen met Down of met een andere verstandelijke beperking iets laten doen wat ze heel graag willen en dan in combinatie met de winkels en andere ondernemers. Bijvoorbeeld als ze altijd al in een kapperszaak hadden willen werken, dan kan dat,” vertelde de onderneemster. Zo komt er een grote catwalk en is het de uitdaging dat die dag in iedere winkel minimaal twee personen met een beperking aan het ‘werk’ kunnen.
 
Aandacht en geld
Daarnaast zullen er workshops komen, gaat de kinderboerderij mogelijk iets doen en de brandweer en wordt er gezongen en gedanst. Behalve aandacht vragen voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom is het bijkomende doel geld in te zamelen voor de Stichting Downsyndroom.
 
Foto: Teddy's, de kinderkledingwinkel van Ingrid Kranenburg in de Ophelialaan. (Foto archief AV)

2 reacties

  1. Bovengenoemde STOM !!

    Reactie:

    Winkelstraat omgetoverd in DOWNTOWN.
    En dit is nou TOP!!

    GR Jacques,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel