Ontbijt op bed van Müller Banket

Sven Müller bezorgt een 'ontbijtje op bed' bij

(Advertorial) Zorgde hij twee weken geleden voor de afleiding in de Aalsmeerse keukens door een online workshop taart versieren, aansluitend volgt een actie waarmee bakker Sven Müller mensen van een heerlijk ontbijtje op bed voorziet. Figuurlijk gesproken dan. Het kakelverse ontbijt wordt vanwege de veiligheid bij de deur afgegeven.

Stil zitten is erg moeilijk voor bakker Sven Müller. Daarbij wordt bij hem en zijn team in tijden van crisis de creativiteit geprikkeld. “Wat kunnen we allemaal doen om bezig te blijven en de mensen van dienst te zijn,” stelt de bakker steeds de vraag. De ontbijt-breng-service slaat volgens Sven duidelijk aan. “De ene dag iets meer dan de andere, maar het wordt zeer gewaardeerd. Wat er in het pakket zit is nog dezelfde ochtend gebakken, dus verser kan niet.”

Dat ondervonden deze week ook Bart Schooneveldt en zijn partner die een ontbijtpakket hadden besteld bij de bakker. “We moeten het in deze tijd met elkaar doen. Wij hebben zelf een Thais restaurant in Amsterdam en zijn ook blij als mensen bij ons maaltijden bestellen.”

Het ontbijtpakket bestaat uit: een overheerlijke roomboter croissant, een ‘knettervers’ pistoletje belegd met jonge kaas gezond, ham kaas gezond, oude kaas gezond of roombrie met komkommer, een flesje vers geperste jus d’orange, een roombotertje en een jammetje. Deze zondag zit er ook nog een heerlijke beker thee van Citea bij. In Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout, de Kwakel en Uithoorn bezorgt Müller deze periode zonder extra kosten.

Bestellen kan via de website mullerbanket.nl of door te klikken op onderstaande advertentie.

Tekst en foto Arjen Vos

 

 

Eén reactie

  1. door vrienden werden wij verrast met dit PERFECT verzorgde ontbijt.

    leuke VERRASSING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel