‘Netwerken met een knipoog’ bij Borrel Aalsmeer

Morgenavond wordt, zoals iedere tweede donderdag van de maand, de netwerkbijeenkomst Borrel Aalsmeer weer georganiseerd. Niet meer in Crown Studio’s Aalsmeer, maar in restaurant Welkom Thuis.

Ondernemers, groot of klein, werknemers, zzp'ers en werkzoekenden zijn vanaf 17.00 uur welkom en om 18.15 uur start het programma. Een half uur lang is het podium onder andere voor organisator Ingrid Claasen, Janna van Zon van het Huiskamermuseum en korte pitches van mensen die binnen een minuut de aanwezigen iets willen vertellen of verkopen. Monique Smit Fotografie legt alles vast op de gevoelige plaat en entertainer Freddy Gumbs verzorgt een optreden. Vanaf 18.45 uur tot 20.30 uur kan iedereen netwerken of speedmeeten.

15e keer
13 december 2012 was het de eerste keer voor Borrel Aalsmeer. Toen nog in het Grand Café van 7 Street. Initiatiefnemers waren Ingrid Claasen en Eveline van Daal, maar deze laatste is ermee gestopt. Claasen zorgt in haar eentje voor een grote opkomst, want tot op heden hebben zich zo’n 150 deelnemers aangemeld. Ze zet social media op alle manieren in om mensen op te roepen en vooral Twitter is haar favoriete marketingtool. Wie haar of Borrel Aalsmeer volgt, komt niet onder de vele tweets uit.

Morgen is het tijd voor alweer de 15e editie en dus op een nieuwe locatie. Restaurant Welkom Thuis sponsorde vaak al de hapjes en wordt nu het thuis voor Borrel Aalsmeer.

Inschrijven
Binnenlopen kan gewoon, maar van te voren inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie. Er ligt dan een mooie naambadge klaar. Kijk op de website voor meer informatie, foto’s, het ‘smoelenboek’ en de inschrijfmogelijkheid.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin