Maria Genova op ondernemersavond

(Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. De ‘Meer voor Ondernemersavond’ op donderdag 22 juni bij het Renaissance Hotel belooft interessant en gezellig te worden. Vanwege de seizoensafsluiting staat er een barbecue op het programma. Het thema is ‘Cyber Security’ en een van de sprekers is Maria Genova.

De journalist annex schrijver is expert op het gebied van ingewikkelde digitale vraagstukken van deze tijd zoals online privacy, fraude en gegevensbescherming. Ze is de schrijver van verschillende boeken over maatschappelijke ontwikkelingen, waarvan ‘Komt een vrouw bij de h@cker´ het bekendst is. Maria Genova staat garant voor informatieve en meeslepende lezingen.

Barbecue en borrel
Voorafgaand aan het officiële gedeelte vindt een uitgebreide barbecue plaats in de tuin van het Renaissance Hotel. Wie de barbecue niet kan bijwonen kan vanaf 19:30 uur aanschuiven voor het officiële gedeelte. Na afloop is er zoals altijd een borrel in de bar van het hotel. Zie voor het complete programma de advertentie hieronder. Aanmelden kan via het e-mailadres: event.bcaalsmeer@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel