Laatste dag stemmen op Hoekwater BV

Electrotechnisch Installatiebedrijf P. Hoekwater bv vertegenwoordigt Aalsmeer tijdens de verkiezing Duurzaam MKB Award Amstelland. Vandaag is de laatste dag dat het publiek mag stemmen. En hier hangt zeker wat vanaf, want de publiekstemmen tellen voor 50% mee.

Tijdens de ondernemersavond op 24 september j.l. van de verkiezing van de Aalsmeerse Onderneming van het Jaar 2014 kreeg directeur Frans Sparnaaij te horen dat hij als finalist Aalsmeer mag gaan vertegenwoordigen. Hij neemt het op tegen Seedforfood Amstelveen, Cortlever-Agricola Diemen, Taxi Electric Ouder-Amstel en Textielververij E.J. Smit Uithoorn.

Finale
Woensdag 8 oktober vindt de finale plaats in Zuiderpark Duivendrecht. Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom bij het Duurzaam MKB Netwerkevent, mede georganiseerd door de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Naast de korte pitches van de finalisten wordt er een vol programma geboden. De Afvalkring houdt een presentatie en er is een keynotesessie over ‘het nieuwe organiseren'. Verder ook een interactief interview en een Duurzame Quiz tussen de aanwezigen en ‘experts’. Rond 18.30 uur weten de mensen van P. Hoekwater BV of ze naar huis gaan met de Duurzaam MKB Award, die bestaat uit een mooie bokaal en een geldprijs van € 2.000,-

Stemmen
Tot middernacht kan er gestemd worden op P. Hoekwater BV via de website van MVO Prijs.
Vorig jaar ging Kragtwijk Catering uit Amstelveen met de prijs naar huis. Maar wie weet gaat de award dit jaar naar Aalsmeer.

Foto's: Frans Sparnaaij krijgt te horen van wethouder Jop Kluis dat hij finalist is bij de Duurzaam MKB Award. Aan de 'Passie, Bezieling en Beleving' pitch zal het niet liggen. (foto's Ilse Zethof)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel