Gezelligste kroeg van Kudelstaart viert éénjarig bestaan

(advertorial) Sinds de nazomer van 2016 staan de deuren van ‘Op De Hoek’ zes dagen in de week vanaf 10:00 uur gastvrij open. Voor koffie met gebak, lunch, diner of een borrel aan de bar. ‘Op De Hoek’ wordt gekenmerkt door grote gastvrijheid en kleine prijsjes. Dit weekend is het feest ‘Op de Hoek’. Vanaf morgen drie dagen extra gezelligheid met verzoekplaten, karaoke en een brunch.
 
Jarenlang smeekte het dorp om een eigen ‘kroeg’. Nu die er eindelijk is, blijkt de onderneming daadwerkelijk in een behoefte te voorzien. Uitbater Beatle Raadschelders is een gelukkig mens, zo zegt hij. “Het is allemaal boven verwachting gelopen. De mensen in Kudelstaart zijn zeer blij met ons en zijn regelmatig terugkerende gasten gebleken. Het geheim van het succes? Het uitstekende personeel, onze flexibele instelling, de ligging, de gezelligheid en zo kan ik nog wel even doorgaan.”
 
Bescheiden als Beatle is zal hij niet naar zichzelf wijzen als oorzaak van het succes. Maar de gasten weten als de beste dat het zeker ook aan de gastheer ligt dat mensen graag terugkomen. Beatle creëert met zijn gezellige aanwezigheid en de gave om namen te onthouden een uniek gevoel van thuis komen. Elke gast wordt hier gezien en op zijn of haar  wenken bediend.
 
Muzikaal feestje
De laagdrempelige ontmoetingsplaats waar je een prima hapje kan eten voor een goede prijs, viert het éénjarig bestaan op muzikale wijze. Vrijdag is het de hele dag ‘U vraagt, wij draaien’. Verzoekplaten kunnen worden aangevraagd, waarbij de deejay behalve plaatjes ongetwijfeld ook overuren zal draaien. Op zaterdagavond is vanaf 20:30 uur deejay Kees Markman verantwoordelijk voor een hele foute karaokeshow. Op zondag wordt er tussen 11:00 en 15:00 uur een speciale brunch georganiseerd. Wie zeker wil zijn van een stoel doet er verstandig aan te reserveren aan de bar of via info@cafeopdehoek.nl
 
Café Op De Hoek
Kudelstaartseweg 295,
1433 GJ Kudelstaart
0297-893057
 
Foto’s: gezelligheid en lekkere gerechten in en om ‘Op de Hoek’ met Beatle Raadschelders als gastheer. (foto’s Arjen Vos)

Eén reactie

  1. Het is zeker een goed gevoel van thuis komen.
    Na lang wachten en geduld is het gelukt !
    Geduld is een schone zaak.
    Beatle het gaat je goed !!
    VR GR Jacques,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin