Gemeente onderzoekt tevredenheid bedrijfsleven

Deze week valt bij alle bedrijven in Aalsmeer en Kudelstaart een uitnodiging van de gemeente om deel te nemen aan de ondernemerspeiling 2014 in de bus. De gemeente onderzoekt de tevredenheid onder het lokale bedrijfsleven en waar de kansen liggen voor verdere verbeteringen.

Gemeenten kunnen niet zonder lokale ondernemers en omgekeerd ook niet. Om stimulerend economisch beleid te ontwikkelen dat aansluit op de behoeften van lokale ondernemers, wil de gemeente graag weten hoe ondernemers het gemeentelijk beleid en de dienstverlening ervaren. De ondernemerspeiling moet inzicht geven in dienstverlening, vestigingsklimaat, regeldruk en administratieve lasten.

Publicatie resultaten
Ook niet-commerciële instellingen, verenigingen en stichtingen ontvangen een uitnodiging. Deelnemen aan de peiling kan via de papieren vragenlijst of met een inlogcode via internet. Aalsmeerse bedrijven en organisaties kunnen de ondernemerspeiling invullen tot en met 5 oktober.

De gegevens die Aalsmeer ontvangt worden uitsluitend ingezet voor deze ondernemerspeiling. Het resultaat van het onderzoek publiceert de gemeente later dit jaar via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin