E-Bike testdagen bij Meer voor Fietsen

(Foto Arjen Vos)

(Advertorial) Dit hele weekend organiseert Meer voor Fietsen op de Kudelstaartseweg 224 in Kudelstaart de E-bike testdagen. Van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april kunt u geheel vrijblijvend en zonder afspraak een testrit maken op een E-bike van Giant, Sparta, Koga, Batavus of Liv.

Dit kan bijvoorbeeld op de E-Bike van het Jaar: de Giant Stormguard, een zeer krachtige dubbelgeveerde ebike met een 85nm motor, 800 wh accu welke uit te breiden is met nog eens 250wh, automatische versnelling van Eviolo en een carbon aandrijfriem van Gates.

Wacht niet te lang
U kunt ook kiezen voor de KOGA E-Nova PT Unlimted deze heeft nu tijdelijk een gratis accu-update twv. €400. Wanneer je nu deze fiets koopt, krijgt u gratis een 625Wh accu voor de prijs van de 400Wh accu. Dat is maar liefst €400 korting. De KOGA E-Nova EVO PT Unlimited valt op door de prachtige satijnen lak, de krachtige Bosch-motor en de comfortabele zitpositie. Hij is nu uit voorraad leverbaar, maar wacht niet te lang.

Ook heeft Meer voor Fietsen een mooie actie rondom de Giant Dailytour, welke de beschikking heeft over een 625wh accu, 50 nm motor, kleurendisplay en extra brede banden voor ultiem rijcomfort.

Gratis accu-upgrade
Indien u deze aanschaft tijdens de e-bike testdagen ontvangt u naast drie jaar gratis fietsverzekering ook een extra kettingslot om uw fiets extra goed vast te zetten. Kiest u voor de Giant Entour, dan krijgt u er een gratis accu-upgrade bij twv 300 euro.

Ook is er een mooie actie met diverse Batavus-modellen, zo is er bij onder andere de PACKD E-go, Finez E-Go en Fonk E-go tijdelijk drie jaar gratis verlengde garantie.

Meer dan genoeg redenen om tijdens de E-Bike testdagen een bezoek te brengen aan Meer voor Fietsen en voor u het weet laat u iets vaker de auto staan en geniet u van een gloednieuwe E-bike op weg naar uw werk.

3 reacties

  1. Ik lees hier. Beste fietsen winkel van Kudelstaart. Zijn er dan nog meer fietsenwinkels in Kudelstaart?
    Persoonlijk vind ik van Rijn Vrouwenakker de beste fietsen winkel in de regio.

  2. Is inderdaad de beste fietsenwinkel van Kudelstaart!!!
    Super goede service , mocht je een E bike willen kopen dan zou ik dat zeker bij Meer voor fietsen doen .
    Bart en Robert staan altijd voor je klaar net als de koffie .

  3. de “dol dwaze, vlak voor Pasen e-bike dagen!” groetjes, Bart, werkzaam bij meer voor fietsen. de beste fietsenwinkel van Kudelstaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin