Ab Müller en Isa Verzeilberg bakken ze samen bruin

De bakkers zouden niet in de rij staan voor CupcakeCupwinnares Isa Verzeilberg? Dat schreef AalsmeerVandaag daags nadat ze kampioen taartenbakken was geworden. Sven Müller van bakkerij Ab Müller bleek er echter toch als de kippen bij te zijn om de 13-jarige Kudelstaartse te strikken voor een workshop op zaterdag 28 januari. Kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.
In één middag de lekkerste cupcakes leren bakken, maar ook alles over de basistechnieken bij het bekleden hiervan. Isa helpt de deelnemers persoonlijk om verschillende decoratietechnieken uit te proberen. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag en kunnen de cupcakes naar eigen creativiteit worden versierd. Ook kunnen ze zich laten inspireren door een aantal voorbeelden die Isa voorafgaand gemaakt heeft.
Isa zal tijdens deze middag worden bijgestaan door een professionele patissier van Ab Müller die helpt om alles tot in de puntjes te regelen. Aan het eind van de workshop krijgt iedereen de versierde cupcakes in een mooi passend doosje meer naar huis. 
De workshop op 28 januari is van 14 tot ongeveer 16:00 uur en kost 15 euro per persoon. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers in de leeftijd tussen de 7 en 12 jaar. Inschrijven kan vanaf morgen: vrijdag 20 januari. Om 10.00 uur in de winkel van Ab Müller, Stationsweg 5 in Aalsmeer.
Foto: Isa Verzeilberg met de trofee. (Foto archief AV)

 

Eén reactie

  1. Leuk idee van Sven Muller.
    Ik hoop op veel aanmeldingen zowel voor Isa als Sven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin