Door: Arjen Vos. Een High Tea op de Historische Tuin. Dat was genieten voor de gelukkigen die tijdig een plekje hadden weten te reserveren. Of niet? Je weet immers nooit van tevoren wat je op je bordje krijgt…
Alle gerechten waren uiteraard afkomstig van eigen bodem. Met liefde en zorg geteeld door vrijwilligers met groene vingers en met passie bereid door de keukenbrigade. De tafelgasten op de foto krijgen uitleg waarbij de wekelijkse hamvraag aan u is: welke kop of onderschrift past hierbij? We verheugen ons weer op uw originaliteit.
Wat dat betreft was het een een topweek met de inzendingen bij de foto van de rondvaart door de Bovenlanden. Als gids Bart Hulsbos alle reacties uit zijn hoofd leert kan hij die goed gebruiken bij de volgende vaartochtjes. Al zal zijn gehoor die dan wel met een korreltje zout moeten nemen.
We huldigen deze keer Henk, die afgaande op het gebruikte e-mailadres ‘Stoot’ als achternaam zou kunnen dragen. Maar of dat klopt, vernemen we nog graag van hem. Zijn reactie vonden we in elk geval geweldig leuk: ‘En om de ringslang terug te krijgen hebben we hier een broeihoop gemaakt…’ Dus: de twee Broodjes van de Zaak komen binnenkort virtueel naar je toe. Een eervolle vermelding gaat naar Pim van der Meer over de brandstapel uit 1534. Leest u hem nog maar eens terug…
Maar nu gaat het woord echt weer terug naar u.
(Foto’s: Arjen Vos)
7 reacties
Dit is een Historische high tea!
En de verrassing komt dadelijk: paling met stroop!
Denk er om, goed kauwen!
Indien nodig hebben we hier ook broodje seringen….
U kunt gaan eten bij 3,… ik begin nu met aftellen,…1,….
Ik mis de stiense bonen
En de soep is getrokken van een hier opgegraven mammoet bot.