Foto 384: verzin en win

Door: Mariëlle Wegman. De verkiezingen zijn voorbij, de stemmen zijn geteld. Of toch niet? Hoe dan ook, in de verzin en win van deze week blijven we even hangen bij de politiek. Het was een roerige week, op dat gebied, en we blijven graag bij de actualiteit. Het tafereeltje van deze week werd vastgelegd tijdens de uitslagenavond in het Raadhuis, met Wim Spaargaren die twintig jaar voor de VVD in de raad zat, als stralend middelpunt. U weet er ongetwijfeld weer een scherp onderschrift bij te bedenken. Maar eerst gaan we nog even terug naar de foto van vorige week.

De redactie had maar liefst zeventien inzendingen te verwerken. En we kunnen u toevertrouwen dat het een lastige opgave was om tot een slotsom te komen. Maar nadat de stemmen waren geteld, en opnieuw geteld én gecontroleerd door een onafhankelijke commissie, kwamen we uit bij de winnaar van deze week. De inzending ‘Twee belerende vingers, maar waar gaan de stemmen heen ?????’ van Coos Buis is goed voor een zetel in het gezelschap van verzin en win-winnaars. Van harte gefeliciteerd! Even wachten op de bevestigingsmail, en dan kan de inzending verzilverd worden bij sponsor van deze rubriek Broodje van de Zaak.

Bij deze geven we het woord weer aan u, voor een mogelijk laatste verkiezingsstuiptrekking voor de komende vier jaar.

14 reacties

  1. En raad eens wie de voorpagina van Aalsmeer Vandaag gaat halen?

  2. Er valt nog iets te lachen voor de VVD, maar de dame links vraagt zich af wat….

  3. Er zijn dus nog steeds mensen die het verschil tussen 27 Mc’ers en gelicenseerd zendamateurs niet kennen. Wim legt het nog een keer uit.

  4. Ja Wim, vroeger hadden we de 27mc zendbakkies en nu hebben we gewoon Netflix

  5. Je lacht je rot, juist onze stemtrekker Joost, gooit mij uit de fractie!

  6. Laura spreekt: Hier mocht Wim 20 jaar babbelen,maar thuis ben ik de baas !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin