Foto 382: verzin en win

Door: Arjen Vos. Hopelijk heeft u net zo naar het weekend uitgekeken als wij op de redactie. Onze wekelijkse rubriek blijft altijd goed voor een glimlach, vooral dankzij uw inbreng op het door ons ingezette een-tweetje. En een glimlach kunnen we goed gebruiken in tijden waarin dingen gebeuren die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Dat moeten ook de Pretpeurders gedacht hebben die vorige week zaterdag tamelijk last minute een tweetal feesten in het Dorpshuis organiseerden.

Er heerste genoeg uitbundigheid. Eerst bij het kindercarnaval, vrijwel aansluitend volgde het Prinsenbal. De Raad van Elf had het er maar druk mee. Dat er daags na de feestelijkheden toch sprake was van diverse coronagevallen mocht de pret geenszins drukken. Dit feestje hadden ze toch maar mooi gevierd daar in Poelgilderdam. Daarom voor u deze week een carnavalsfoto om uw pijlen op te richten. We zijn razend nieuwsgierig wat hier gezegd of gedacht wordt. U mag het weer helemaal zelf bedenken.

Keren we nog even terug naar de storm, dan is er tussen de zevenklapper wat ons betreft maar één onbetwiste winnaar. Alle lof voor een van de verzin-en-winkampioenen Jeroen van Dillewijn. Hij bedacht de geniale kop/onderschrift: ‘Code oranje/rood; het advies om binnen te blijven werd in de wind geslagen…’  Van harte maar weer Jeroen. Vast niet voor het laatst dat je weer naar Broodje van de Zaak mag.

De lat komt steeds hoger te liggen, we wensen u veel succes deze week en geven het woord weer ruimhartig aan u.

Foto Arjen Vos

 

13 reacties

  1. Of ik kom voor Kom in de kas? Nee, ik kom de bloemetjes búiten zetten.

  2. Waarschuwing aan loslopende kinderen:
    Vanaf nu alleen maar polonaise!

  3. Dus jij denkt dat je op een brandweerman lijkt in dat rode pakkie van je?

  4. Strenge controle op carnevalcode check bij ingang Dorpshuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin