Green Park Aalsmeer verslaat ook Visé

Armando Besseling in actie (foto: Jaap Maars)

Door: Jaap Maars. De handballers zijn de laatste weken aan een sterke opmars bezig. Vorige week in Sittard werd tegen Lions in de laatste zes minuten een achterstand van zes doelpunten weggewerkt en sleepten de zwarthemden er nog een gelijkspel uit.

In de Bloemhof tegen Visé lieten de gastheren het niet zo ver komen. De Belgen die op de tweede plaats staan in de BeNe League bleven in de eerste helft goed bij maar moesten toch met een ruststand van 19-16 genoegen nemen.

Formidabele afstandschoten
Alles was dus nog mogelijk en wilden de Aalsmeerders nog kans maken op een plek in de Final Four dan moest er gewonnen worden van de fysiek sterke Belgen. Mede door het sublieme keeperswerk van Marco Verbeij en de formidabele afstandschoten van Evon Mohlin die liefst elf maal het net wist te vinden, en daarmee Man of the Match, werd bouwde het team van Wai Wong de voorsprong met regelmaat uit. Ook Armando Besseling met zeven goals was prima op dreef. Bij de zuiderburen werd Hmza Hadzic met acht treffers topscorer.

Tien minuten voor het eindsignaal was de strijd beslist en uiteindelijk gaf het scoreboord een eindstand aan van 34-27.

Beslissing
Doordat Lions nipt met 24-25 van Sporting Pelt won en Volendam met 31-30 het onderspit delfde tegen Achilles Bocholt staan de Aalsmeerders nu met Volendam op een gedeelde 4e/5e plek. De laatste wedstrijd die Green Park aanstaande weekend om 20.00 uur in de Bloemhof speelt brengt de beslissing.

Komende dinsdag om 20.00 uur echter eerst de halve finale beker. Het onderonsje tussen de beide Green Park teams.

Meer foto’s van Jaap Maars in de gallery onder de advertentie.