Zuiderkerk, Helling en ombudsman bij raad vanavond

Vanavond is de ingelaste vergadering van de gemeenteraad. De fracties spreken dan met de wethouders en burgemeester over het nieuwe Zuiderkerkplan (55 seniorenappartementen), het Hellingproject (6 luxe woningen), de bouw van een bedrijfswoning van vervoersbedrijf Met, de nieuwe klachtenregeling en een andere ombudsman.

In het vragenkwartiertje komt onder meer Schiphol aan bod. Ook de stemming over Vrouwentroost vindt vanavond plaats.

Onverrichter zake weg
Omdat de raadsvergadering op 2 oktober uitliep, besloten de fracties tot het doorschuiven onderwerpen. Onderwerpen waar bewoners, gezien het belang voor hen, speciaal op afgekomen waren. De meesten zaten al om acht uur, bij het begin, op de publieke tribune. Tegen elven werd duidelijk dat ze vergeefs waren gekomen. Vanavond hoeven ze niet onverrichter zake op te stappen, dat staat vast.

De raadsvergadering start om 20.00 uur. Iedereen is welkom in de raadzaal. Op Radio Aalsmeer is de vergadering live te volgen.

● Klik hier voor de agenda en stukken van het zogenoemde oordeelvormende deel van de raadsvergadering en hier voor die van het besluitvormende deel
● Klik hier voor kort filmpje met impressie van nieuwbouw Helling

Foto: op de Helling waar de voormalige hallen van scheepswerf Van Dam staan, komen straks zes luxe woningen. (Foto archief AV)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel