Ingezonden: gevaarlijke verkeerssituaties Zijdstraat

Gerard Zelen bezocht gisteren het zogenoemde fractiespreekuur, een platform waar leden van de diverse raadsfracties burgers en ondernemers te woord staan. Hij kaartte er twee zaken aan: gevaarlijke verkeerssituaties in de Zijdstraat en de geringe aandacht voor burgerparticipatie in politieke kringen. Lees hier wat Zelen er in Lezerspost over schijft.

2 reacties

  1. Ter aanvulling van het onderwerp: onveilige situatie, door vrachtwagens, buiten de vastgestelde laad-en-lostijden. Op 6 januari j.l. kreeg ik van dhr. Kreukels, beleidsmedewerker van gemeente Amstelveen en Aalsmeer, het volgende bericht: Geachte heer Zelen, Met betrekking tot de verkeerssituatie in de Zijdstraat, wil ik u melden dat ik met de betrokken wethouder heb afgesproken om op ambtelijk niveau met de winkeliersvereniging in gesprek te gaan om nogmaals deze situatie te bespreken en te kijken welke mogelijke oplossingen er voor zowel de winkeliers als voor de gemeente bestaan om de situatie te verbeteren. Na dit gesprek zal er een terugkoppeling plaats vinden richting de betreffende wethouder, die de situatie en mogelijke maatregelen vervolgens met de burgemeester zal bespreken. Hopende u hiermee vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben.’ Vriendelijke groet, Thijs Kreukels, beleidsmedewerker. Wordt vervolgd…

  2. Gelezen. Vraag me af wat er nu precies zo onveilig is aan die vrachtwagens. Laat ik het zo zeggen. Het om echt onveilige situaties gaat dan heb je er ook weinig aan dat het de helft van de tijd onveilig is. Dus mijn kernvraag: wat gaat er nu mis? Hoeveel ongelukken of bijna ongelukken met vrachtwagens zijn er gebeurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel