Commissaris Remkes op werkbezoek

Commissaris van de Koning Johan Remkes van Noord-Holland komt donderdag langs in Aalsmeer. Zijn visite heet officieel een ambtsbezoek. Dat zijn bezoeken die Remkes als 'baas' op gezette tijden brengt aan gemeentes in zijn provincie.

De commissaris, die hier vier uur lang rondkijkt, praat en luistert, onderwerpt zich aan een intensief programma, zo blijkt uit een persmededeling van de gemeente. Burgemeester Jobke Vonk en de vier wethouders ontvangen hem eerst op het gemeentehuis, om half tien. Vervolgens doen ze een rondje Aalsmeer, waarin een gesprek van een uur met de directie van veiling FloraHolland de boventoon voert. Ook zal Remkes met “een aantal raadsleden” spreken.

Sluitstuk is een “persmoment” bij brasserie-café Oevers in Kudelstaart. Tien minuten lang krijgen verslaggevers en fotografen de gelegenheid hun ding te doen. Het staat vast dat Remkes gevraagd wordt hoe hij aankijkt tegen de politieke en bestuurlijke situatie in Aalsmeer.

Foto: commissaris van de Koning Johan Remkes speecht op 4 juni 2013 bij de installatie van Jobke Vonk als burgemeester; het was zijn laatste officiële optreden hier. (foto AV-archief)
 

3 reacties

  1. Hij komt vast vertellen dat we geen nieuwe burgemeester meer krijgen. Dat wij als stoute kinderen opgenomen worden in de gemeente Amstelveen, dat vervolgens gewijzigd zal worden in gemeente Amstelland… Wedden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel