Wordt Soundsation ‘Vereniging van het Jaar’?

Popkoor Soundsation heeft zich aangemeld voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen heeft Soundsation zoveel mogelijk stemmen nodig. Voor de winnende vereniging maar ook voor de stemmers zijn diverse prijzen te verdienen.

De verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende, LKCA en de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

Onlangs beleefde het acht jaar jonge popkoor een hoogtepunt met een tweetal uitbundig opgetuigde musicalconcerten in De Spil. Naast het feit dat er serieus wordt geoefend, verliest het koor de gezelligheid niet uit het oog. De sociale factor is zeer belangrijk voor het ongeveer 60 leden tellende koor.

De verenigingen die in de verkiezing de meeste stemmen en hoogste beoordeling krijgen, worden beloond met interessante prijzen. Bijvoorbeeld Masterclasses van professionals. Of een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Stemmen kan via de website verenigingvanhetjaar.nl. De verkiezing is ook te volgen via Twitter, Facebook, Instagram en Youtube.

Foto archief AV

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel