Inschrijving 25e Kunstroute sluit deze week

Kunstroute 2022 (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: redactie. Deze week is de laatste kans voor deelname aan de grootste Kunstroute in de regio die plaatsvindt op 16 en 17 september. Kunstenaars die tijdens dit weekend hun werk willen exposeren kunnen zich nog tot en met zaterdag 15 juli inschrijven. Dit door KCA georganiseerde evenement beleeft zijn 25e editie.

Wat ooit ontstond als Open Atelierroute is in al die jaren uitgegroeid tot de grootste kunstroute in de regio met landelijke bekendheid. De 25e editie wordt volgens de organisatie extra feestelijk. Op 22 locaties zullen weer vele kunstenaars hun schilderijen, tekeningen, beelden, sieraden, fotografie, textiel maar ook gedichten, zangkunst en muziek aan het publiek tonen. Ook is het de start van een kunstproject waar alle op de Kunstroute Aalsmeer exposerende kunstenaars aan mee kunnen doen. Meer informatie hierover volgt later.

Op de website kunstrouteaalsmeer.nl staat alle informatie over deelname en staat ook de link naar het inschrijfformulier. De inschrijvingen moeten 15 juli binnen zijn bij KCA. Voor vragen kan gemaild worden naar kunstroute@kunstencultuuraalsmeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin