Expositie ‘Bovenland’ in het Oude Raadhuis

Visser Theo Rekelhof (Foto stichting De Bovenlanden)

Door: redactie. Van komend weekend tot en met 19 maart 2023 is in het Oude Raadhuis de expositie ‘Bovenland’ te zien. De (foto)tentoonstelling toont de rijke geschiedenis van de Bovenlanden, de bijzondere flora en fauna, cultureel erfgoed, zoals de Stelling van Amsterdam, de Ringvaart en de seringenteelt.

De foto’s zijn gemaakt door Marleen van der Dussen, omgevingsmanager bij Hoogheemraadschap Rijnland, Kick Spaargaren, Erik de Rijk en Kramer Seringen, een traditionele Aalsmeerse seringenkwekerij.

Stichting de Bovenlanden Aalsmeer, provincie Noord-Holland en Hoogheemraadschap Rijnland hebben in de afgelopen jaren de vele kleine natuurgebieden aan elkaar gekoppeld tot een aaneengesloten groen lint tussen Amstelland en Spaarnwoude: de Groene AS. Een ecologische verbinding die de biodiversiteit ten goede komt. Met de fototentoonstelling worden dit en andere elementen in het gebied in beeld gebracht. De opening van de tentoonstelling is zaterdag 18 februari 2023 om 15:00 uur in het Oude Raadhuis.

Het Oude Raadhuis in de Dorpsstraat is iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 14:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis, een gift wordt op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin