Stom

Dat de gemeenteraad nog steeds op kroketten getrakteerd wordt. Zonder eten naar bed lijkt me een beter plan.

Dat de winkels in Aalsmeer nu ook op zondag open mogen. OerAalsmeerse middenstander slager Maarse doet daar niet aan mee, dus dat wordt niks.

Dat James Taylor 31 maart in Carré staat en ik géén kaartjes heb.

In de Proosdijhal is geen beheerder meer. Het stof rukt op, de bordjes “Hier iets niet in orde, waarschuw de beheerder” hangen er nog. Wie zou ze ook weg moeten halen?

Een natgeregende krant bezorgd krijgen.

Robbert-Jan van Duijn is raadslid van het jaar geworden. Ik gun het hem van harte, zou wel graag de rapportcijfers van zijn medekandidaten willen weten. Oh nee, doe toch maar niet.

Dat de containers voor plastic vaak worden aangezien als dumpplek voor alle soorten afval.

Dat Johan den Dekker dit jaar ook al zestig wordt. Zo'n jochie nog!

Het CDA geeft ons vanaf de Stationsweg de beste wensen, met een winters plaatje. Het CDA heeft ongelijk en niet voor het eerst.

Dat ik nog steeds niet weet wie de mol is in wie is de mol.

Dat Daan Spreij ook al aan stoppen denkt. Zo oud kan hij nog niet zijn, ik heb nog met hem gevoetbald.

Dat niemand weet dat Theo Nijland echt de allermooiste liedjes schrijft. En zingt. En ook nog eens virtuoos piano speelt.

Dat het grofvuil, vroeger toch zo'n leuke ruilbeurs van ouwe meuk, nu nog maar een keer in de drie maanden is en ik die frequentie maar niet in mijn systeem krijg.

Dat nog niemand op het idee is gekomen Aalsmeer te laten fuseren met de gemeente Haarlemmermeer. Burgemeester Theo Weterings is na elke vergadering vroeg thuis en frituurt dan zijn eigen kroketten.


Erik van Itterzon is boekhandelaar in Hoofddorp. Wat hem hier in het dorp niet lukte, fikst hij in de grote polder. Literatuurliefhebber pur sang. Brengt desnoods de boeken bij u thuis. Scherpe pen, gedrenkt in relativeringsvermogen en humor. Eigenwijze kerel.

5 reacties

  1. @Rik Rolleman: spreek je over de tijdelijke griffier die onlangs door onze ‘onafhankelijke’ allround hofleverancier is binnengebracht? Berenschot blijkt nog beter te werken dan haarlemmerolie!

  2. D66 Aalsmeer was al gefuseerd met D66 Haarlemmermeer totdat het college Aalsmeer anders besloot; de polders lijken tenslotte ook veel op elkaar. Donderdag hebben PACT en HAC met de tijdelijke Aalsmeerse griffier als gast van de raad van Haarlemmermeer inderdaad genoten van de voorzitterskwaliteit van burgemeester Weterings. Wat mij betreft gooien we de kroketten sowieso de deur uit in de raad; past niet bij een JOGG-gemeente; goede voorbeeld geven!

  3. STOM. Mag ik heel voorzichtig no. 15 er aan toevoegen: de komst van super LIDL.

  4. Een fusie met gemeente Haarlemmermeer gaat in ieder geval leuke discussies opleveren over Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin