Verlanglijstactie Aalsmeer Centrum

(Foto Aalsmeer Centrum)

Door: redactie.  Op 18 november komen sinterklaas en zijn pieten net als ieder jaar aan bij Zorgcentrum Aelsmeer. Verwachte aankomsttijd is 11 uur. Daarna maakt sint en zijn gevolg een wandeling via de nieuw bestrate Zijdstraat naar de molen en vervolgens naar het raadhuis.

Kinderen tot en met negen jaar mogen een verlanglijstje maken met daarop drie dingen die verkrijgbaar zijn bij de winkels in Aalsmeer Centrum. Dit lijstje mogen ze, uiterlijk vrijdag 24 november in de verzamelboxen doen bij jipswinkeltje achter de molen of bij speelgoedwinkel Tinus Toys in de Zijdstraat. Op het lijstje moeten naam, leeftijd, telefoonnummer en de winkel genoemd staan waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn. De speciaal hiervoor gemaakte verlanglijstjes kun je vinden bij verschillende winkels in Aalsmeer Centrum. Al vindt sinterklaas het ook goed als kinderen een eigen verlanglijstje maken en leuk versieren.

Onder alle ingeleverde lijstjes kiest sinterklaas er een paar uit voor wie hij daadwerkelijk iets koopt. Sinterklaas nodigt de winnaars uit om de cadeautjes op vrijdag 1 december op te komen halen bij Foto de Boer in de Zijdstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin