Open dagen bij Yuverta mbo Aalsmeer 

Foto Twycer/www.twycer.nl

Wil je graag werken met bloemen en stylen, houd je van teelt en techniek of past handel bij jou? Of werk je liever met dieren? Je kunt er ook voor kiezen om onze leefomgeving mooier en duurzamer maken. Je vindt jouw opleiding bij Yuverta mbo Aalsmeer. De route naar de toekomst, loopt bij Yuverta over het blauw-groene pad. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de wereld. Dat werk doe je op school en online, in teams en zelfstandig, binnen de deur of daarbuiten, in samenwerking met bedrijven en experts uit de regio. Het blauw-groene programma dat we bieden is veelzijdig, dynamisch en altijd in beweging. De wereld is dat tenslotte ook.  

Veel verschillende mbo-opleidingen
Yuverta mbo Aalsmeer, gelegen aan de Linnaeuslaan, is een overzichtelijke locatie met vele opleidingen. Je kunt opleidingen volgen op het gebied van teelt en handel, dierverzorging, bloemen en styling en de groene leefomgeving. Yuverta heeft veel contacten met het bedrijfsleven waardoor je onder andere interessante stages en excursies krijgt en altijd kunt kennismaken met de nieuwste technieken. Uiteraard is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor de studenten. Er zijn studies op verschillende niveaus. Welk niveau je gaat doen hangt onder meer af van je vooropleiding. Als je de opleiding hebt afgerond, bepaalt je niveau hoe zelfstandig je aan de slag kunt. Heb je jouw studie bijvoorbeeld op niveau 4 gedaan, dan kun je binnen jouw vakgebied ook leidinggeven aan anderen. Omdat niet iedereen hetzelfde is, kun je op twee manieren je mbo-studie doen. Kies je voor BOL (Beroepsopleidende Leerweg) dan leer je op school en heb je stages op verschillende bedrijven. Het grootste gedeelte van de opleiding volg je op school. Kies je voor BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) dan combineer je leren en werken. Je gaat vier dagen werken en één dag naar school.   

Kennismakingsweek
Wil je meer weten over de opleidingen van Yuverta, kijk dan op de website yuverta.nlJe kunt je aanmelden voor de kennismakingsweek via yuverta.nl/mbo/activiteiten.

Op maandag 7 november is er een online open dag en op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november zijn de open dagen voor alle opleidingen in Aalsmeer. Op donderdag 10 november is de open dag voor de opleiding Leefbare stad en klimaat in Amsterdam. Er is een uitgebreid programma met allerlei activiteiten waar je aan deel kunt nemen zodat je zelf kunt ontdekken wat het beste bij jou past. Yuverta, thuis in de toekomst.
(tekst Yuverta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin