Meer Westeinder Magazine voor iedereen

Door: Arjen Vos. Mogelijk heeft u het blad al zien liggen bij de diverse jachthavens, restaurants, winkels en andere openbare plekken. Het nieuwe Westeinder Magazine waarin Aalsmeer in het algemeen maar de waterzijde van de gemeente in het bijzonder worden belicht is gratis beschikbaar. Vorige week ontving de burgemeester het eerste officiële exemplaar en tijdens de Geraniummarkt en de braderie deelt het promotieteam magazines uit aan bezoekers.

Het SAWP bestuur met Elsbeth Huis, Erik Verbeek, Marcel van Wijk en Arnoud Brouwer overhandigen de burgemeester het eerste officiële exemplaar

Het door de stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP) uitgegeven blad is elk jaar een ‘must-have’ voor de watersporter en de toerist die Aalsmeer aandoet. In talrijke verhalen wordt de lezer meegenomen in het waterrijke unieke gebied wat nog bij zoveel mensen onontdekt is. Te lezen zijn onder meer verhalen over de gebruikers van de Westeinderplassen. De watersporters, de natuurliefhebbers, de eilandenbezitters. Maar ook over de ontwikkelingen van stichting De Bovenlanden die met engelengeduld oude seringenakkers transformeert tot natuurgebied, wordt uitgebreid verteld.

Waterkaart
Het magazine dat weer bol staat van de foto’s, wordt elk jaar zeer gewaardeerd door de toeristen die Aalsmeer als havenplaats uitkiezen. Niet in de laatste plaats door de uitvouwbare waterkaart waarin elk slootje, elke doorvaart en elke brug tot in detail zijn weergegeven. De extra dikke uitgave, waarin ook de Aalsmeerse horeca uitgebreid wordt belicht, ligt het hele vaarseizoen voor het grijpen.

Foto’s Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin