Laatste werkdag groots gevierd

Kees Markman achter de draaitafel in The Beach

Door: Arjen Vos. Dat het na twee jaar weer kon en mocht was alléén al reden voor veel mensen om de plaatselijke cafés en uitgaansgelegenheden op te zoeken voor ‘de laatste werkdag van het jaar’. Deze Aalsmeerse traditie blijkt nog altijd springlevend, zo ervaarde fotograaf Jaap Maars aan het einde van de middag.

Drommen mensen voor de deur van The Beach maakten het voor hem niet eenvoudig om binnen te komen. Totdat de beveiligers voor hem het pad effenden. Als een VIP werd Jaap binnengehaald waarna deejay Kees Markman hem ook nog eens in de spotlights zette door hem aan de ruim 1000 aanwezigen voor te stellen als de ‘meest ervaren’ fotograaf van Aalsmeer. Eigenlijk zei hij wat anders maar daarmee zouden we zijn leeftijd verraden en dat doen we in het kader van de privacy liever niet op deze site.

Gezelligheid kent geen tijd in Centennial

Tamelijk onrustig
Na zich bevrijd te hebben uit de feestende menigte stapte hij het tegenover gelegen en stukken rustiger café-restaurant Centennial binnen waar het minstens zo gezellig was. Ook daar werd volop gevierd dat er dit hele jaar niet meer gewerkt hoeft te worden. Daar moest uiteraard op gedronken worden.

De traditie kennende zal het in de plaatselijke etablissementen nog lange tijd tamelijk onrustig zijn. Wie het wil meemaken, is van harte welkom op de bekende adressen. Tot in de kleine uurtjes zal het feest doorgaan. Het moet kunnen. Oud en nieuw valt namelijk zeer gunstig dit jaar. Morgen kan de hele dag worden benut om op te laden voor het volgende feest. Zie meer foto’s van Jaap onder de gallery van Centennial.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin