Halloweenfeestje in Centrum

Halloween in Aalsmeer-Centrum 2022 (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: redactie. De ondernemers in Aalsmeer Centrum pakken deze zaterdagmiddag weer uit met een Halloween-feestje. Tussen 12 en 16 uur valt er in de straten van het centrum van alles te beleven waarbij vooral de pompoenenspeurtocht de grote trekpleister is.

Het vernieuwde Molenplein is het centrale punt van de festiviteiten. Hier kunnen kinderen Halloweenbordjes knutselen, kleurplaten maken en worden geschminkt. Wie verkleed komt, kan zich gratis op de foto laten zetten bij Fotowinkel Aalsmeer tussen 12 en 14:30 uur waarna de foto’s rond 16 uur kunnen worden opgehaald op het Molenplein. Voor iedereen is er een ambachtelijk bereid pompoensoepje te proeven bij Slagerij Steen. Het evenement wordt opgevrolijkt door het welbekende orkest van wandelende Dracula’s.

Pompoenenspeurtocht
De pompoenenspeurtocht is door de jaren uitgegroeid tot een populaire traditie. Kinderen kunnen in de winkels speuren naar pompoenen letters die samen een zin vormen. De pompoenen liggen die zaterdag verspreid in etalages aan de Stationsweg, het Raadhuisplein, de Zijdstraat, de Dorpsstraat en het Molenplein. Deelnamekaartjes zijn verkrijgbaar in de tent op het Molenplein. Vanaf 16 uur worden de winnaars bekendgemaakt. Prijzen zijn onder meer: pannenkoeken eten met vier personen bij Wapen van Aalsmeer, LEGO van Tinus Toys, een cadeaubon van jipswinkeltje, een kinderboek van Boekhuis Aalsmeer en vrijkaartjes van Funmania of Bouncevalley.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel