Halloween in Aalsmeer Centrum

Pompoenenspeurtocht 2021 (Foto archief AV)

Door: redactie. Volgende week zaterdag 29 oktober staat Aalsmeer Centrum weer in het teken van Halloween en kunnen met name kinderen zich onderdompelen in spannende taferelen, spelletjes en pompoenen.

Halloween in Aalsmeer is inmiddels een traditie geworden en daarom wordt ook nu weer de pompoenenspeurtocht georganiseerd. Kinderen kunnen speuren naar pompoenen met daarop een letter die samen een zinnetje vormen. De pompoenen liggen die zaterdag in verschillende etalages aan de Stationsweg, het Raadhuisplein, de Zijdstraat, de Dorpsstraat en op het Molenplein. Tijdens het Halloween-feestje kun je je deelnamekaartje ophalen en die middag weer inleveren tot 16.00 uur. Daarna worden er verschillende winnaars getrokken die kans maken op geweldige prijzen, waaronder pannenkoeken eten met vier personen, een kledingcheque van Shoeby, een cadeaubon van jipswinkeltje en vrijkaartjes van Funmania of Glowgolf.

Verkleed op de foto
Op het Molenplein kunnen kinderen pompoenen uithollen en versieren, er zijn spelletjes, kleurplaten, snoepjes en kunnen de gezichten worden geschminkt. Wie verkleed naar Aalsmeer Centrum komt, kan gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer tussen 12:00 en 14:30 uur. De foto’s kunnen rond 16:00 uur worden opgehaald op het Molenplein. Voor iedereen is er een lekker pompoensoepje bij Slagerij Steen en door de straten loopt een ‘Dracula’-orkestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin