Foto 493: verzin en win

(Foto: Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Hadden we vorige week zes oranje mannen ‘in the picture’, deze week schalen we af naar twee. Geschoten op de hoek van de Sportlaan en de Ophelialaan waar ze ‘iets’ met en in het plantsoen aan het doen zijn. U mag deze week weer verzinnen wat dat precies is en vooral ook wat dat pak melk op de voorgrond doet. Of is het geen melk? Wat dan ook, het is ‘verzin en win’ dus alles mag.

(Foto: Jaap Maars)

Dankzij uw verzinsels weten we nu ook wat het zestal oranjelieden dat de hoofdrol speelde in de opgave van afgelopen week, aan het doen was. We hadden gedacht dat u wellicht zou komen met een training van het Nederlands curlingteam maar nee. Wat het wel was? De oranjeclub trof voorbereidingen voor Koningsdag die er volgende week aan zit te komen. Jan Tas had het weer eens bij het rechte eind met zijn reactie: ‘Oranje Comité druk in de weer voor mogelijk bezoek van de koninklijke familie…’ Je moet er maar opkomen! Van harte gefeliciteerd Jan, de Broodjesvandezaakbon volgt binnenkort.

Overigens sloegen wij zelf de plank behoorlijk mis door de plaats van handeling te duiden als de ‘Oranjelaan’. Een grote fout want de Oranjelaan bestaat helemaal niet in ons dorp. Het moest uiteraard ‘Oranjestraat’ zijn. Daarmee aangevend dat we zelfs op de redactie wel eens dingen verzinnen…

Maar dat laten we nu weer vol verwachting over aan u.

 

22 reacties

  1. Zijn collega koopt kleine verpakkingen, want hij drinkt alleen halfvolle melk

  2. Melk: het nieuwe biologische bestrijdingsmiddel van de gemeente Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin