Foto 491: verzin en win

(Foto: Arjen Vos)

Door: Mariëlle Wegman. De weersomstandigheden vielen vorige week zaterdag nogal tegen, en daarmee ook de hoeveelheid winkelend publiek. Maar zoals vaker het geval is: kwaliteit gaat boven kwantiteit. En afgaand op de uitdaging van deze week, mocht het miezerige weer de pret niet drukken. Ons vertrouwen in uw onderschriften is groot, daar we ervan overtuigd zijn dat onze lezers niet bepaald uit een ei zijn gekropen. Maar voordat wij als redactie het hazenpad kiezen en het woord aan u geven, blikken we eerst nog even terug naar de foto en inzendingen van de week die achter ons ligt.

(Foto: Arjen Vos)

“Busje komt zo” gaat op deze plek niet meer op, maar bij velen zal het altijd de plek van het busstation blijven. We zullen het vanaf nu echter moeten doen met het Csizikplantsoen. Al dan niet in aanplant. En juist dat gegeven leidde de redactie naar de winnaar van deze week:  Geurt Ouwerkerk met ‘Plant-soon?’. Een zeer fraaie woordspeling tussen plantsoen en het tempo waarin binnen onze gemeentegrenzen zaken gerealiseerd kunnen worden. Geurt, proficiat. Je weet hoe het werkt: bevestigingsmail afwachten en daarna ‘hop, als een haas’ naar de Witteweg.

Dat allemaal gezegd hebbende, komen we weer terug bij de foto van deze week. Zoals elke zaterdag zijn we weer reuze benieuwd naar wat u er dit keer van gaat maken. Maar daar hebben we het volste vertrouwen in. En hiermee geven wij het woord weer aan u. Zet ‘m op!

 

15 reacties

  1. Hé, dit is mijn neef Ap Hartelust. Zo noemde we hem in de familie. Maar hij heet Ap Eveleens. Kwam ik later pas achter. We hebben naar hartelust gelachen. Ik denk dat hij hier deze anekdote vertelt. Ha, ha..

  2. He’ vriend, je laat haar toch niet met die eieren zitten he.

  3. De GezondheidsWinkel in de Zijdstraat herintroduceert historisch kwaliteitsbeeld: de Gaper

  4. “Een dom blondje, een slim blondje, de paashaas en een kabouter lopen op straat. Ze zien een briefje van 10 euro liggen. Wie pakt het op?
    Het domme blondje, want de rest bestaat niet.
    Ha, ha ha……….”

  5. Hebben jullie ook zo gelachen over die verzin en win van vorige week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin