Foto 470: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door Arjen Vos. Was u een van de ruim 20.000 bezoekers afgelopen week op de Trade Fair? Dan heeft u ongetwijfeld genoten van de overvloed aan bloemen en planten en wat er allemaal mee gedaan kan worden. Creativiteit kent geen grenzen. Arrangeurs weten altijd weer tot nieuwe creaties te komen en te verbazen met wat mogelijk is. Dat het niet altijd massaal of bombastisch hoeft te zijn om indruk te maken bewees de firma Dutch Lilly Masters die volgens kenners de mooiste stand had bestaande uit niet veel meer dan een wandelpad tussen mos en lelies. Met daaromheen metershoge afbeeldingen van dansers, als elfen die door het bos zweefden.

Op de foto waar u deze week een onderschrift bij mag verzinnen zie u links in beeld de Noordwijkse fotografe Monica Stuurop in een onderonsje met een medewerkster van de lelie-gigant. Aan u de vraag waar de twee het over hebben.

(Foto Patrick Spaander)

Terug naar de opgave van afgelopen week kunnen we concluderen dat het steengoeie inzendingen regende. Zeventien in totaal. De prijzen gaan dit keer naar Rens van Donselaar die een prachtige quote bedacht: ‘Dit is Johan Diekman, heb ik nog in de klas gehad. Altijd bereid een steentje bij te dragen…’ Erg grappig Rens, binnenkort valt de bevestiging voor een Broodje van de Zaaktegoedbon per mail in je bus.

En daarmee geven we nu het woord zoals altijd weer aan u.

 

10 reacties

  1. Het was zo geknipt. Ik zei “doe dit met je benen”. 1x klikken en klaar was de foto.

  2. Fotografen in de bloemetjes gezet tijdens opening expositie Flower Art Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin