Foto 458: verzin en win

(Foto Jaap Maars)

Door: Mariëlle Wegman. Een nieuwe week betekent heel veel nieuwe kansen. Onze fotograaf Jaap was mee met de jaarlijkse Bovenlanden-vaartocht en spotte onderweg een V&W-waardig tafereeltje. “Is het wat voor.?” “Jazeker, die houden we even vast voor de volgende Verzin & Win.” En daar is ‘ie dan. We denken dat u er wel raad mee weet, al is het maar vanwege de traditionele rolverdeling op het board: de één lijkt al het werk te doen terwijl de ander vooral ontspant en geniet. Maar misschien doen ze dat wel beiden. Hoe dan ook, de beste stuurlui staan aan wal. Dan is het bijna tijd om het woord aan u te laten, maar niet eerder dan dat we eerst de inzendingen van de afgelopen week onder de loep hebben genomen.

Maquette Frits Nisters, foto Wilfried Overwater

Met opnieuw zeventien inzendingen – of onderschriften, zo u wil – hebben we wederom ons best gedaan de leukste te selecteren. Net zoals u uw best heeft gedaan een spitsvondig onderschrift te plaatsen bij de bijzondere foto van de maquette van de watertoren van vorige week. Zoals steeds het geval is kwamen we er ook deze keer wel weer uit. “Kunstminnend Aalsmeer in touw voor behoud watertoren” van Henk van Leeuwen scoorde deze week de meeste punten op de redactie. Henk, proficiat! Zodra je de bevestigingsmail hebt ontvangen, kun je je prijs verzilveren bij Broodje van de Zaak.

Vanaf nu is de foto van deze week de komende zeven dagen helemaal van u. We weten zeker dat we volgende week weer een winnaar of winnares blij kunnen maken. Zet ´m op!

 

13 reacties

  1. 10 tellen aanspannen die buikspieren en 5 tellen rust en dit 10 x herhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin