Foto 452: verzin en win

Door: Arjen Vos. Uitgaande van alle juichende reacties op het bericht dat ‘De Knip’ eruit gaat en het aantal lezers dat het artikel trok (5000+), zijn we in het dorp op zoek gegaan naar feestende mensen. Maar noch op het Raadhuisplein, noch langs de Burgemeester Kasteleinweg zagen we polonaises voorbij hossen of de horlepiep gedanst worden. We blijven kennelijk toch nuchtere Aalsmeerders/Kudelstaarters. We nemen de informatie tot ons en gaan over tot de orde van de dag.

De Vries Scheepsbouw gaf aan graag mee te willen denken in het verbeteren van de veiligheid van de rotonde bij de Dorpsstraat. Dat kan gezien de achtergrond van het bedrijf zeer interessante oplossingen opleveren. Misschien dat u alvast kunt voorsorteren op eventuele verbeterpunten via de verzin-en-winopgave van deze week. En de jongens op de foto, waar hebben zij het over? Het woord is dadelijk weer aan u.

Maar eerst terug naar de transportkwestie van vorige week. Wat deed die verlengde limousine zo languit geparkeerd voor het bordes van het raadhuis? Was het Bert van Leeuwen met zijn ‘sorry-limo’? Gaan de ambtenaren carpoolen? Of is toch Gerard Joling in stilte getrouwd? Allemaal originele suggesties die we allemaal zouden kunnen belonen met een prijs. Maar net als elke week kan er maar eentje de Broodjes van de Zaak winnen. En die gaan deze keer naar… Geurt Ouwerkerk met: ‘Gemeente Aalsmeer toont nieuwe buurtbus voor Uiterwegbewoners…’ Van harte gefeliciteerd Geurt, het was alweer even geleden dat je in de prijzen viel maar je weet de Witteweg vast nog wel te vinden. Binnenkort volgt de bevestiging.

(Foto’s Arjen Vos)

15 reacties

  1. Ik raad je aan je aan hier niet over te steken. als je naar het centrum wilt zou ik terug gaan naar de Legmeerdijk, dan oversteken en daar via de Bachlaan Stommeerweg en Stationsweg het dorp in te gaan. Is veiliger.

  2. Jeugdraad bij rotonde. Begrijp jij wat scheepswerf de Vries hier in kan betekenen?.. ” Joost mag het weten” .

  3. Als wij in de gemeenteraad zitten dan knippen we de knip er uit.

  4. Kinderen wachten op hulp van klaarover om rotonde over te steken.

  5. Jeugd daagt elkaar uit. De snelste rondetijd staat op 9 seconden.

  6. Als we het nu filmen hebben we over 50 jaar mooie beelden voor de nostalgische filmavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin