Foto 449: verzin en win

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Door: Arjen Vos. De roep om minder gezeur in ons dorp klonk deze week harder dan ooit op AalsmeerVandaag. Aanleiding was het feestje van Gerard en zijn vrienden op het Surfeiland waaraan kennelijk zoveel discutabele aspecten kleefden dat het riep om reacties. Die waren nogal uiteenlopend. Van lof en eer tot pek en veren. Voor dezelfde organisatie. Zelfs AalsmeerVandaag werd ervan beschuldigd een ‘spreekbuis te zijn geworden van notoire klagers’.

Het is waar, we klagen wat af met zijn allen. En als medium kun je het niet altijd goed doen. Een voorbeeldje: besteden we een week lang aandacht aan het schoolvoetbaltoernooi, krijgen we vanuit een andere sportvereniging de vraag waarom we niet bij hun schooltoernooi waren. Plaatsen we tijdens diezelfde voetbalweek een foto van limonade in bierglazen, krijgen we op ons kop van de organisatie omdat ze er juist voor zorgden dat er water en fruit in overvloed was. We leggen vast wat we zien en we schrijven over dingen die ons opvallen. Bij sommigen wekt dat irritatie, bij anderen leidt het tot waardering maar meestal neemt men het voor kennisgeving aan en worden de schouders erover opgehaald. Je kunt over alles een mening hebben. Het is de vraag wat je ermee doet.

Toch nog een keer voor de duidelijkheid: columns en beschouwingen zijn stukken waarin de schrijver zijn of haar persoonlijke mening mag uiten. Daar mag elke lezer iets van vinden en dat ook laten weten. Het reactieformulier is daarvoor bestemd. Daarnaast doen wij verslag van allerlei evenementen en gebeurtenissen. De regel is dat daar geen mening van de schrijver in doorklinkt. Ook plaatsen we geregeld zakelijke artikelen, meestal aangeduid met ‘advertorial’ of ‘partnerbijdrage’, waarmee wordt aangegeven dat hiervoor betaald wordt. Zo bent u weer op de hoogte van hoe het werkt.

Terzake nu, want u kijkt uit naar verzin en win. Vorige week deden wij verslag (zonder mening) van Aalsmeer Roest Niet, u heeft het maandag kunnen lezen en de foto’s en film van Laurens Niezen kunnen bekijken. We zijn razend benieuwd wat u bij bovenstaand plaatje te binnen schiet. Kom maar door met uw reactie.

(Foto Jaap Maars)

Dan terug naar de dug-out van vorige week die goed was voor bijna 20 uiteenlopende reacties. We juichen voor Henk van Leeuwen die het helemaal in voetbalsferen houdt met: ‘8 van de 17 miljoen bondscoaches te gast in Aalsmeer…’ Gefeliciteerd Henk, de Broodje van de Zaak-tegoedbon is voor jou. En het woord weer aan u.

 

20 reacties

 1. Dat over dat koekblik was een grapje, mag ik nu toch meerijden?

 2. Zeg het maar, willen jullie met of zonder deur rijden?!

 3. schat als jij even uitstapt dan kan ik deze meneer een lift geven! we zien elkaar daar wel weer!….

 4. Ik heb jullie nog zo gewaarschuwd! Niet met te heet water wassen!

 5. Inderdaad super mooie Fiat 500 Lusso, dit bewijst maar weer kwaliteit gaat boven kwantiteit.

 6. Weten jullie dat de route is aangepast?
  Na 60km bij “Hoevelaken ” linksaf….

 7. Als je er even uit wil gaan, dan kan ik achterin zitten.

 8. Wilt u onze koelboxen via het dak op de achterbank zetten ??

 9. Mijn hart breekt als ik deze reactie lees!!! Nu positief over de super mooie Fiat 500 Lusso uit 1971 die op deze foto net de 134km zonder KLAGEN heeft gereden!!!

 10. Een ‘rugzak’ mag onder de kapstok, dan blijft de parkeerplaats vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin