Foto 436: verzin en win

Door: Arjen Vos. We hebben het wel eens vaker gezegd. De straten van Aalsmeer en Kudelstaart zijn een onuitputtelijke bron voor deze wekelijkse rubriek. Was het vorige week een sneeuwbui in Aalsmeer centrum, vanaf vandaag staan de werkzaamheden langs de Kudelstaartseweg centraal.

Fietsers en wandelaars worden op plekken waar gewerkt wordt aan aansluitingen voor kabels en leidingen en later dit jaar aan een dijkverzwaring, de rijbaan voor auto’s op gedirigeerd. Verkeersregelaars hebben hier voorlopig een vaste werkplek. Columniste Ilse Zethof gaf daar vorige week haar visie op. Maar in deze rubriek is het woord aan u dus zijn uw suggesties voor kop of onderschrift weer welkom.

Eerst nog even terug naar de maartse sneeuwbui van vorige week die ons toch nog even het gevoel gaf dat we een winter beleefd hebben. Bijzonder originele reacties kwamen er binnen. Het aanwijzen van een winnaar was niet eenvoudig maar we feliciteren Ulla Eurich met haar ingeving: ‘Gelukkig hebben we winterbanden…’ Ulla, de tegoedbon voor de Broodjes van de Zaak is voor jou. De bevestiging volgt binnenkort. De winnaars van de afgelopen periode hebben die als het goed is allemaal gekregen.

(Foto’s Arjen Vos)

16 reacties

  1. moet hem toch wat vaker uitlaten hoor zo,n plas is niet normaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin