Foto 433: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Mariëlle Wegman. Om de hoek sneuvelde onlangs vijf populieren, maar in de nabije omgeving is het idyllische Aalsmeer ook ver te zoeken. Eens kijken of u er een scherpe toelichting bij weet te verzinnen. Hoewel daar uiteraard geen twijfel over bestaat.

(Foto Arjen Vos)

Maar eerst ‘rommelen’ we nog even door de inzendingen bij de foto van vorige week. Twee zaken vielen op. Uiteraard werd er gewerkt en waren er stenen, heel erg veel stenen. Daarnaast viel menig oog op het straatnaambordje dat ons vertelt dat het hier de Gerrit van Rietveldlaan betreft. Gerrit van Rietveld? Draait dit stijl-icoon zich nu om in zijn graf of is er daadwerkelijk een Gerrit van Rietveld die zijn sporen, en dus kennelijk ook een straatnaambordje heeft verdiend? Google gaf niet zo 1-2-3- antwoord, dus nemen we snel de afslag richting de inzendingen van vorige week.

Deze week mogen we Wim Appelman feliciteren. Zijn inzending ´Zou deze stijl ook in het straatje van Gerrit gepast hebben?´ is goed voor twee broodjes naar keuze bij de sponsor van deze rubriek.

Dan geven wij het woord nu weer aan u, zet ´m op!

11 reacties

  1. NLdoet heeft locatie voor 10 en 11 maart in Aalsmeer bekend gemaakt.

  2. Door de bank genomen gaat de natuur in Aalsmeer er niet op vooruit.

  3. Bankje in de toekomst maar draaien. Dan heb je nog mooi uitzicht op het Seringenpark.

  4. Door de bank genomen is het we netjes in @alsmeer, maar dit is een brug te ver

  5. Gerrit van Rietvelt, 1631 – 1652, was schout van Aalsmeer en woonde aan het begin van de Dorpsstraat in voormalig Heilige Geesthuis (plaats vroegere Rustoord). Aalsmeer in functies en beroepen tussen 1449 en 1811, Stichting Oud Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin