Foto 424: verzin en win

(Foto Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Mocht u zich met het kerstweekend voor de deur afvragen welke spelletjes u van zolder haalt, dan bieden we u graag ‘verzin en win’ als alternatief vermaak voor de tijd die u moet overbruggen tussen koffie met kerstkrans en het diner. Bedenkt u een origineel onderschrift/kop met elkaar en kijk daarna wat uw plaatsgenoten ervan hebben gemaakt.

Voor de opgave van deze week gaan we terug naar precies een week geleden toen het even keihard vroor en er zowaar geschaatst kon worden op sloten en plassen. Als je nu naar buiten kijkt, is dat haast niet meer voor te stellen. Onze fotograaf Jaap Maars spotte op de ijsbaan in Kudelstaart een hoop winterse vrolijkheid en daarom kozen we een van zijn foto’s als opgave. Hebben we toch nog een beetje witte kerst met zijn allen. We zien hier PvdA lijsttrekker Jelle Buisma zich vrolijk bellend over het ijs begeven. Met wie hij belt en waarover? U mag het helemaal zelf bedenken.

(Foto Arjen Vos)

De winnaar van de vorige opgave is E. Buskermolen. Met de kop: ‘Introductie ‘De geur van Aalsmeer bloemendorp’ voldoet niet aan de verwachting…’ scoort ‘E’ de Broodjes van de Zaak. Van harte gefeliciteerd, de bon komt zo snel mogelijk jouw kant op.

En dan is het woord nu weer aan u. Maar niet voordat we u bijzonder gezellige kerstdagen hebben gewenst!

 

13 reacties

  1. “Ut goat door hoor, de sloat is tot de Booiem bevroren, fort met die schaatsen !!!!!”

  2. Aan het ontspannen? Nee, ik ben op buurtonderzoek; heel belangrijk werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin