Foto 414: verzin en win

(Foto Jaap Maars)

Door: Mariëlle Wegman. Er is altijd wat te zien en te doen in ons dorp. Alhoewel we zelf vaak niet weten waar we naar kijken. En juist daar hebben we deze rubriek voor, zodat u ons een handje kunt helpen. Want het is ons weer een raadsel waar we deze week mee van doen hebben. Onze fotograaf Jaap Maars legde dit tafereeltje vast op zijn rondgang door het dorp, steevast met de camera om de nek. Ongetwijfeld weet u er wél raad mee. Voordat wij u traditiegetrouw het woord geven, blikken we eerst nog even terug op de foto en inzendingen van de afgelopen week.

(Foto Jaap Maars)

Ondanks dat de foto van vorige week een dagje later werd gepubliceerd dan normaliter het geval is, kregen we toch een dertien-tal inzendingen te verwerken. Gezien de staat van coach Bouwer op de foto, was het dit maal geen lastige opgave om een winnaar aan te wijzen. Deze week is de inzending van Marcel Bartels zijn ‘Bert verBouwereerd!’ goed voor twee broodjes naar keuze, van sponsor Broodje van de Zaak. Proficiat, met een beetje geduld ontvangt u een bevestigingsmail waarmee u uw winnende inzending kunt verzilveren.

Na de ‘prijsuitreiking’ geven we zoals altijd het woord weer graag aan u.

13 reacties

  1. Nieuwste versie BHV cursus, eerst de huisarts bellen, daarna pas de zaagwond maken !

  2. Huisartsen proberen het zinkende schip van de gezondheidszorg drijvende te houden.

  3. Ja, dit is inderdaad de praam voor de wethouders. Voordat alle beslissingen genomen zijn, kunnen we maar beter vast beginnen.

  4. Wat een (ver) schutting, weer de plank misgeslagen het hout niet over 😀

  5. Ondanks aanleg voor het vak; waterbouwers onder medisch toezicht gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin