Foto 402: verzin en win

Door: Arjen Vos. Of u nu al op uw vakantiebestemming bent gearriveerd en lekker op een luchtbedje in het zwembad dobbert, of gewoon thuis aan de keukentafel uw schermpje opent en AalsmeerVandaag raadpleegt, ons maakt het helemaal niets uit. We zijn blij met elke lezer. En vooral als u actief deelneemt aan de wekelijkse zaterdagrubriek Verzin en win. Nog maar nauwelijks bekomen van de stortvloed aan reacties die over de jubileumfoto werd uitgestrooid, mogen we weer aan de slag om een nieuwe winnaar te bepalen.

(Foto Aaltje Buis)

Eerst gaan we nog even terug naar Verzin en win-fan van het eerste uur, Coos Buis die het genoegen had de jubileumtaart in de wacht te slepen. Deze werd zeer dankbaar door het gezin Buis in ontvangst genomen nadat banketbakker Müller de smakelijke traktatie om niet beschikbaar had gesteld. Zo werd het een gezellig en smakelijk moment in de tuin van de bekende anjerkweker die zich zeer bedreven toonde in het verdelen van de punten.

De hoofdprijs van deze week, en dat zijn weer de vertrouwde Broodjes van de Zaak, gaat naar E. Buskermolen dankzij de inzending: ‘Bobby brengt de stokken nooit terug, maar plant ze rechtop in het poelwater…’ En erg sympathiek dat een van de hoofdrolspelers zelf ook enkele duiten in het zakje deed. Zo maken we er met elkaar toch iets leuks van.

Dank voor alle reacties. Nu weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Opnieuw tegen de achtergrond van de Westeinder maar dit keer met de fietsboot in de hoofdrol. U weet er vast wel raad mee.

Foto Arjen Vos

 

26 reacties

  1. Welkom aan boord. Je bent de jongste en komt als laatste aankakken.

  2. Spelregels “fiets em erin” nog niet voor iedereen duidelijk.

  3. Ook fietsen van Oekraïners gestald op cruiseschip.

  4. Schoonmaakactie SPIE verplaatst zich naar boulevard Waterfront.

  5. Natuurlijk neem ik mijn eigen stalen ros mee! Zoals ’t fietsje thuis fietst, fietst het nergens!

  6. Als deze laatste hellingproef slaagt, dan kunnen de trossen los!

  7. Nieuwe veerpont Rijsenhout eindelijk een feit.
    men is er groots mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin