Foto 401: verzin en win

Door: Arjen Vos. Sprakeloos zijn we… Na 400 edities van verzin en win dachten we de liefhebbers van onze zaterdagrubriek wel een beetje te kennen. Natuurlijk hoop je altijd op meer dan, zeg het gemiddelde van zo’n tien, twaalf dertien reacties, maar dat de teller deze week het onwaarschijnlijke aantal van 67 aantikte, sloeg ons met stomheid.

Kwam het door de taart die we er als bonus ingooiden? Door het zomerse plaatje of door de voor sommigen al begonnen vakantietijd? Of was die 400e foto gewoon de trigger? Hoe dan ook, u heeft ons versteld doen staan en als het kon, trakteerden we u allemaal op gebak voor uw betrokkenheid. Misschien moeten we dat idee bewaren wanneer we bij de 500e editie zijn beland. Ergens in de zomer van 2024…

Over taart gesproken, we wisten niet wat ons overkwam toen vaste inzender en fan van het eerste uur Coos Buis deze week op de stoep stond met een taart voor de gehele redactie. “Jullie zullen het vast zwaar hebben om tijdens de wekelijkse vergadering een winnaar aan te wijzen, iets lekkers erbij zal vast en zeker helpen.” Als kers op de taart en blijvend aandenken had Coos er zelfs nog een certificaat bijgemaakt. En alsof dat nog niet genoeg was, bedacht hij zelf maar liefst zeven onderschriften bij de opgave. Ja, het hield sommige mensen lekker bezig deze week. De loftrompet gaat deze week dus naar Coos. Maar de winst is toch voor iemand anders. We mogen C. Maarsen feliciteren met de Broodjes van de Zaak. De kort en krachtige reactie: ‘Weet jij het kenteken nog…? sprong er wat ons betreft net iets bovenuit. Hulde aan alle andere deelnemers, vooral leuk om nieuwe namen te zien.

Dan de bekendmaking van de taart. We kwamen bij de loting uit op nummer 23. En van onderaf tellende blijkt de winnaar tot onze grote verbazing… Coos Buis te zijn. We kunnen er niet omheen dus Coos, deze week komen we op bezoek bij jou!

Meer woorden hebben we niet, we zijn immers nog steeds sprakeloos. U weet vast wel weer raad met de nieuwe opgave…

Foto Arjen Vos 

18 reacties

 1. Zie jij die stokken ook bewegen, ja snel Rekelhof bellen, vast en zeker heeft hij de BULLEBAK gevangen, die dat meisje heeft gebeten !

 2. Ja mevrouw, ik heb ook uren zitten nadenken om iets leuks te verzinnen om die taart te winnen. Bleken ze hem gewoon te verloten!

 3. Coos met zijn Media-verdi bedrijf levert standaard anjers maar bracht Aalsmeer-vandaag voor de verandering een taart. Dat verdient toch een broodje vd zaak!

 4. Als Mevr. Leegwater wint, mag ze vast wel een Broodje Hondenworst van de zaak uitzoeken voor Bobby en zijn kameraad, als je zo trouw aangelijnd mee op stap gaat.

 5. Bij deze doe ik zelf ook maar mee…zin in taart! Even voor Ernie, die kleine witte is mijn hond Bobby, en E Buskermolen, mijn hond speelt alleen maar met een bal!

  Mijn slogan is…we zijn op verboden terrein, honden mogen hier van april tot oktober niet zijn!

 6. Hij zegt dat-tie het helemaal gehad heeft met die kleine witte…

 7. Bobby brengt de stokken nooit terug, maar plant ze rechtop in het poelwater.

 8. Heb je het al gehoord Coos Buis geeft een taart en krijgt een taart maar volgens mij heeft hij liever een portie gerookte paling.

 9. Wat leuk om mijzelf op deze foto te zien met mijn hond Bobby! Dit is ons plekje, we zijn hier iedere dag, genieten dan ook volop!

 10. Nee dat is niet van mijn hond, ik heb het netjes opgeruimd.

 11. Niets menselijks is de hond vreemd: tegendraads en dwarsliggen.

 12. Komkommertijd ja, daar hadden ze het over. Iets met kiekjes van mensen bij t water en andere zomerse taferelen, weet ook niet wat er zo bijzonder zomers is aan ons dagelijkse wandeling met Fifi en Bruno.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin