Foto 386: verzin en win

Door: Arjen Vos. Na alle grappen en grollen van gisteren pakken we vandaag de draad weer op met het serieuze werk. Er staat weer een kersverse verzin en win voor u klaar met een terugblik op het pianoconcert voor vier handen afgelopen zondag in Bacchus. Voor wie er niet bij was: u heeft iets gemist. Niet alleen de mogelijkheid om kunst en cultuur van hoog niveau in uw eigen dorp te beleven, maar ook de gezelligheid en de ontmoeting met elkaar was weer ouderwets plezierig. Pianistenbroers Stefan en Martijn Blaak speelden de spreekwoordelijke sterren van de hemel en en passant werd de collectebus voor hulp aan Oekraïne gespekt. Win-win dus.

Ook u kunt weer winnen. Met de tegoedbon voor een traktatie van Broodje van de Zaak in het vooruitzicht mag u een kop of onderschrift bedenken bij de foto van de muzikale broers die in een soort onderonsje verwikkeld lijken. We beginnen met een schone lei, als het goed is hebben alle winnaars van de afgelopen weken hun waardebon binnen. We zien uit naar wat u er deze week allemaal bij bedenkt. Maar niet voordat we de vlag hijsen voor Cees Jan Keessen die een kort maar krachtige reactie had op de foto van de ‘hakselaars’. Met: ‘Hij heeft er een stokje voor gestoken…’ valt Cees Jan, twee jaar geleden winnaar van de Gouden Gniffel, in de prijzen. Van harte, de felicitatie- cq bevestigingsmail volgt altijd begin van elke maand, dus een paar weken geduld.

En dan mag u nu weer los!

Foto Arjen Vos

10 reacties

  1. Daar tussen die 2 knoopjes zit het speakertje. En als ik aan mijn stropdas trek start de opname van Wibi met afspelen.

  2. Jouw hand lijkt onze buikspreek-act wel heel letterlijk op te vatten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin