Foto 297: verzin en win

Afgelopen maandag mochten de deuren van de horeca weer open, waar ook in Aalsmeer flink gehoor aan werd gegeven. De ondernemers waren de dagen voorafgaand aan de opening druk aan de gang om de zaak ‘corona-proof’ te krijgen. Minder tafels, meer afstand, afzetlinten, markeringen op de vloer. AalsmeerVandaag-fotografen togen op deze mooie Tweede Pinksterdag langs de meeste lokale horecazaken en en kregen weer veel voor de camera. Zo ook dit tafereeltje bij Sportzicht aan de Sportlaan. Er wordt druk gepoetst. Of is er iets anders aan de hand? En waarom slaat kroegbaas Ben zichzelf de hand voor de mond? Voor we het woord weer aan u overlaten, gaan we eerst nog even terug naar de foto van vorige week.

Twee generaties op een brug. Het jonge duo (magneet)vissend, het oudere duo achter een kruiwagen. Verrassend genoeg werd de aandacht meerdere malen getrokken door het trainingsjack van het rechter ventje. Daar staat RKAV op te lezen. Een cluppie dat al een tijdje niet meer onder die naam bestaat.  Meerdere reacties verwezen daarnaar. Erwin Combee had er helemaal de mond van vol. Zijn reactie ‘Nieuw corona-initiatief waarbij thuiszittende ouderen worden ingezet bij het in de sloot belanden van de voetbal is een succes’ vonden wij een mooie combinatie van actualiteit met een knipoog naar het RKAV-jack. Daarom feliciteren wij Eric met de wekelijkse eeuwige roem en de broodjes naar keuze van BudgetBroodjes. Wel eerst even de bevestigingsmail afwachten.

Dan gaan we nu gelijk door naar de foto van deze week waarop eens geen werkende mannen te zien zijn. Wat er wel te zien is laten wij graag over aan onze lezers om te bedenken. En met die woorden geven wij het spreekwoordelijke stokje weer aan u.

Foto: Arjen Vos

14 reacties

  1. Zo blij met die corrona regels nu mag ik er niet helpen. Succes met de schoonmaak schat!!!!!

  2. Na maanden van lockdown, bereidt plaatselijke horeca zich voor op een stormloop.

  3. Truus de Mier en Bor de Wolf runnen samen het Praathuis. Dat staat allemaal in de krant ….

  4. Ziezo, alles spik en span….! als er nu maar niet al teveel klanten komen!

  5. Man kijkt toe, terwijl vrouw poetst. Oude (pre-corona) tijden herleven in de sportlaan…

  6. Als ik de stoeptegels tel, kunnen wij er nog wel één tussenin nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel