Foto 275: verzin en win

Het protestival was geen Aalsmeers feestje, maar op AalsmeerVandaag wist de verzin en win de nodige reacties uit te lokken. De anonieme deelnemer aan de protestactie van Greenpeace had duidelijk hulp nodig en de reacties wezen veelal ook die kant wel op.

De 30 reacties hebben we niet gehaald, we kwamen precies halverwege, maar kwaliteit gaat altijd nog boven kwantiteit. Zoals we van u gewend zijn was die kwaliteit er ook gewoon, en die van Piet Verburg stak er met kop en schouders bovenuit. Zijn reactie ‘Kunt u mij de weg naar Nieuwkoop vertellen…?’ is goed voor twee broodjes naar keuze bij BudgetBroodjes. We weten dat Piet, die zeer dicht bij het Budgetvuur zit, de smaak als geen ander kent… Wat ons betreft is de bevestigingsmail daarom dit keer niet nodig

Met de kerst weer achter de rug en u misschien nog uitbuikend op de bank hangt, bent u weer volop in de gelegenheid een mooi onderschrift te bedenken bij dit bulletje in kwadraat. Het lekkere bekkie schreeuwt gewoon om geslepen reacties, want het woord is weer aan u.

Foto: Arjen Vos

(advertentie)

http://www.budgetbroodjes.nl

5 reacties

  1. Zoon: ‘100 km rijden is toch bullshit’
    Vader: ‘We blijven doorbijten tot 130 km’

  2. Bij het schaap Dolly was her klonen zo goed gelukt, waarom nu niet bij mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin