Ampersand groots geopend

Door: Arjen Vos. Al ruim voor het plechtige moment stroomde stoep voor de vernieuwde winkel van Ons Tweede Thuis (OTT) gisteren vol met belangstellenden. Opgewonden en uitgelaten, zo kan de sfeer het beste beschreven worden waarop men wachtte op de burgemeester die samen met bestuurder Susan Veenhof en winkelmedewerker Jessica het lint doorknipte waarmee Ampersand officieel voor geopend werd verklaard.

Groot denken en klein doen, dat is waar Ampersand voor staat. De nieuwe naam in de Ophelialaan mag voor de omgeving wellicht nog wennen zijn, de medewerkers van OTT scandeerden het al luidkeels. Het zal vast niet lang duren voordat Ampersand ingeburgerd is. Burgemeester Oude Kotte gaf duidelijk blijk van zijn enthousiasme voor het concept waarbij een winkel in cadeau-artikelen en koffie- en theehuis gecombineerd zijn. Ook het feit dat hier taarten worden gebakken en geserveerd sprak hem wel aan. Daarover gesproken: na de opening van de winkel werd ook de nieuwe elektrische (GE) bakfiets onthuld waarmee medewerker Rodger Verkerk binnenkort de hele gemeente doorkruist om bestellingen rond te brengen.

Uiteraard was er tijdens de feestelijkheden genoeg taart om alle aanwezigen een voorproefje te geven van wat bezoekers hier vanaf heden te wachten staat.

(Foto’s Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Hoekwater)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin