Alphakerk start met ‘Alpha’

(Advertorial) Schuif aan! Alpha gaat weer beginnen, een plek waar je jezelf mag zijn, je leven mag delen, vragen mag stellen en waar je welkom bent. vanaf 14 september organiseert de Alphakerk weer een Alphacursus.

Inmiddels hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een ‘Alpha’ gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92 Procent van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact op hun geloof en hun leven!

Op 14 september 2022 starten wij in Kudelstaart met een Alpha. Iedereen is daar welkom. Dus heb je nog nooit een Alpha gevolgd? Dit is je kans! De eerste avond begint om 20:00 uur met een inspirerende inleiding waar je over doorpraat met andere deelnemers. Kom gerust de eerste avond eens kijken of het wat voor je is.

Mocht het wat voor je zijn, dan zijn er daarna nog circa negen vervolgavonden. Deze avonden starten om 18:00 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarna we verder met elkaar in gesprek gaan over het leven, geloof, God en andere dingen die ons bezighouden. De Alpha is een plek waar je vrijblijvend kunt ontdekken over het christelijk geloof.

Locatie: Dorpshuis ’t Podium, Kudelstaartseweg 239, Kudelstaart

Informatie en aanmelden: info@alphakerk.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin