Achttiende keer Groep 8 Feest

Door: redactie. Groep 8 heeft het deze tijd druk met het kiezen van een nieuwe middelbare school maar vrijdag was het tijd voor een feestje. Even geen scholen vergelijken of slenteren langs allerhande lokalen, maar gewoon ‘los met je vrienden’. In N201 werd voor de achttiende keer het befaamde Groep8 Feest georganiseerd.

De voorpret begon al in de klas waar samen met de leerkracht al vooruit werd gekeken op het feest. Voor velen het eerste echte feestje in een echte discotheek. Veel aandacht bij de bezoekers was er voor de outfit. Met het thema ‘Neon’ werd er kleurrijk uitgepakt.

Gro-up Buurtwerk
De hits werden gedraaid door DJ’s Anthony Ramdjas, Joyenzo en Eric. Groep 8 bleek goed op de hoogte van de laatste hits want alles werd luidkeels meegezongen. Traditioneel werd ook de battle jongens tegen de meiden weer gespeeld. Sitdowns, optredens en kilo’s confetti zorgden voor de juiste sfeer. Tussendoor konden de kinderen een drankje of chips halen en geschminkt worden. De jongerenwerkers van Gro-up Buurtwerk, de organisatie die het feest mede mogelijk maakte, hielpen mee door het inrichten van een speciale schminkhoek.

‘Energie was geweldig’
Ook voor organisatoren Eric Spaargaren, Manon Zwart en Lizanne Eveleens was het weer genieten: “De energie in de zaal was echt geweldig, wat een geluid en beweging zit er in deze lichting, we hebben daarom gelijk besloten om nog een feest te organiseren.” Het volgende feest voor deze groep 8-lichting is op 12 mei 2023. Het thema wordt dan ‘Tropical’.

Foto’s en de aftermovie kunnen worden bekeken op www.groep8feest.nl

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie, zie ook de gallery onder de advertentie van De Vries

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin