Aalsmeerse huisartsenpraktijk verandert van naam

Tilly Groot

Sinds deze week heeft huisartsenpraktijk Groot en Bon, gevestigd in de 1e J.C.Mensinglaan een nieuwe naam aangenomen. Zij gaat vanaf heden verder onder de naam Huisartsenpraktijk Westeinder.

De naamswijziging is het gevolg van het vertrek van Marieke Bon. In juni 2019 viel zij uit door ziekte. Recentelijk heeft zij in goed overleg besloten om niet meer terug te keren in de praktijk die zij samen sinds 2007 heeft gevoerd. Haar aandeel in de huisartsenpraktijk Groot en Bon is nu dus overgedragen aan huisarts Tilly Groot.

Naast de verandering van naam veranderden ook e-mailadres en naam van de website. E-mailadres werd contact@huisartsenpraktijkwesteinder en praktijkadres is voortaan te bereiken via www.huisartsenpraktijkwesteinder.nl.

Het team van Huisartsenpraktijk Westeinder is voornemens op dezelfde wijze verder te gaan met het bieden van goede zorg aan haar patiënten. Binnenkort een gesprek met resp.Tilly Groot en Marieke Bon.

Tekst:Leni Paul Foto’s Jaap Maars

2 reacties

  1. Ben het met je eens Jolanda Kooij !
    Ik heb mij zorgen gemaakt over Marieke en jammer dat er niet rechtstreeks met patienten gecommuniceerd is.
    Marieke ik wens je alle goeds voor de toekomst en bedankt voor alles ( in de breedste zin van het woord) wat je voor jouw patienten hebt gedaan, ook voor mij 👍🏻
    🌹🌹🌹

  2. Erg jammer dat Marieke er mee stopt. Had als patiënt van Marieke het toch op een andere manier dan op Facebook willen vernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel