Win fotoshoot met mooiste Halloween outfit

Door: redactie. Sommige ondernemers in Aalsmeer Centrum zijn helemaal in de ban van Halloween en veel etalages en winkels zijn in Halloween- en herfstsfeer gestoken. Naast de pompoenenspeurtocht, die nog tot en met aanstaande zaterdag in Aalsmeer Centrum gelopen kan worden, kunnen kinderen tot 18 jaar meedoen met nog een andere winactie.

Vanwege Halloween komende zaterdag, roepen de winkeliers kinderen op hun mooiste, engste of meest originele Halloween outfit aan te trekken en daar een foto van te maken. Wie deze foto voor dinsdag 10 november op Facebook of Instagram post en voorziet van de tag ‘Meer Aalsmeer’, maakt kans op een fotoshoot met het hele gezin bij Foto de Boer of Fotowinkel Aalsmeer.

Pompoenenspeurtocht
Tot en met komende zaterdag kunnen kinderen tot en met twaalf jaar nog op zoek naar pompoenen in Aalsmeer Centrum. Wie alle vijftien pompoenen in de etalages vindt, de bijbehorende letters verzamelt en daar het juiste woord mee puzzelt, kan het antwoord voorzien van naam en leeftijd mailen naar info@meeraalsmeer. De hoofdprijs: vier toegangskaarten voor de Efteling.

Foto archief AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel