Wie verdient een kerstpakket?

Met de kerst voor de boeg pakt bakkerij Müller uit met het weggeven van een kerstpakket vol ‘lekkere dingetjes’. Eigenaar Sven Müller stelt de verwendoos met plezier beschikbaar.

Maar het cadeau ter waarde van bijna 60 euro gaat niet in een gewone tombola. Sven zou graag zien dat het terecht komt bij iemand die het echt verdient en/of goed kan gebruiken. Iemand die een moeilijke tijd doormaakt, dit jaar iets onbaatzuchtigs heeft gedaan of het verschil heeft gemaakt in het leven van een naaste.

Mailtjes met voordrachten en motivatie kunnen gestuurd worden naar info@aalsmeervandaag.nl. Voorgedragen personen mogen anoniem worden aangemeld. In overleg wordt gekeken wie komende zondag verblijd gaat worden met dit pakket. Uiterste inzendmoment is vrijdag 22 december 19 uur.

(partnerbijdrage Müller Banket)

5 reacties

  1. Ik nomineer Paul Raadschelders. Hij fietst met de stichtingen SAM en op maandag fietst hij met mijn man. Even ontspanning voor mij en Gerard vind het geweldig ❤️

  2. Ik vindt dat mijn lieve moeder deze prachtige attentie verdiend, ze is 88 jaar en ik vindt het een mooie verassing voor haar!!

  3. Ik vind dat de familie Imanse een muller pakket verdienen. Het bedrijf Imanse Aanhangwagens & Caravans staat altijd voor je klaar. Hans en Petra hebben het afgelopen jaar heel wat voor hun kiezen gehad. Muller fijne feestdagen.

  4. Helemaal leuk voor mijn gezin helemaal mijn man die heeft al ellende genoeg met zijn been zal wel een leuke opsteker zijn

  5. Personeel zorg centrum aelsmeer
    Staan altijd klaar voor onze bejaarden ook tijdens feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin